Save the date!
Lördagen den 23 oktober 2021 blir det jubileumsfest på Uppsala Slott för att fira att GH Nation fyller 375 år
Save the date!

Se GHs webbplats www.ghnation.se/jubileum-2021

 

Digital Crambamboli

Kära landsmaninnor och landsmän

Hoppas Ni har klarat Er bra under detta pandemiår. Jag inser att Ni kan ha varit sjuka eller på andra sätt haft det jobbigt: isolering och uteblivna sociala aktiviteter väger tungt på axlarna. Någon anhörig eller vän kan ha råkat riktigt illa ut. Låt oss hoppas att våren kommer med ljus och flockimmunitet. Eländet kommer att gå över. Jag tänker ibland på mitt eget studentliv och hur annorlunda det måste gestalta sig för dagens studenter. Pandemin hotar många stolta traditioner.

Nationernas aktiviteter har kraftigt begränsats. Med den relativt korta period som många studenter engagerar sig i nationslivet så finns stora risker med uteblivna aktiviteter. Vad lever vidare när nya studenter tar vid? Vad kan återuppstå?

Här tror jag landsmannaföreningen kommer att ha en viktig uppgift de kommande åren: att hjälpa till att återstarta nationslivet och se till att dess stolta traditioner fortlever.Det blir inget sistaapril-firande eller förstamaj-dito på nationen i år heller. Vi ställde in allt förra året.

I år skall vi visa att vissa traditioner fortlever: CRAMBAMBOLI CLUB håller sedvanligt sammankomst den 1 maj kl. 15.00. I år blir det ölprovning och för att delta så behöver man sitta vid en dator och koppla upp sig via Zoom. Vill man delta fullt ut, så har man innan mötet införskaffat de öl som kommer att provas:

  • Åbro Original
  • Hoegaarden
  • Duvel
  • Lindemans Apple

Alla öl finns på Systembolagets ordinarie sortiment - se delad lista (länk)

Presentatör är Jonas H Andersson som talar kring: ”Vad har Nationen och GHuben betytt för mig? Vi kommer att prova en gammal husöl på GH och sedan några som jag hittat under årens lopp tack vara GHuben. Vi hamnar på gott och ont i Belgien på alla de andra tre, som har en färgkombination på sin flagga som överensstämmer med en älskad nation.

Crambamboli Club sker på Zoom (länk)

eller kopiera och klistra in denna länk i din webbläsare:
https://zoom.us/j/93056593144?pwd=UHc3VThwTHJmTVU2N1U3YXVPMTArZz09

Mötes-ID: 930 5659 3144
Kod: 123456

Var rädda om Er och varandra!
Erik Normann
Ordförande

 

Crambamboliminnen